Sørnett

Populære bukker kommer til folkebiblioteket

Bjørn F. Rørvik Foto: Med tillatelse fra Kristiansand Folkebibliotek

Bjørn F. Rørvik Foto: Med tillatelse fra Kristiansand Folkebibliotek

Det forventes stort oppmøte på folkebiblioteket søndag når Bjørn F. Rørvik leser høyt fra boka De tre bukkene Bruse på badeland

Publisert:

Den populære barnebilledboka De tre bukkene Bruse på badeland, har i hele vinter skapt køer på Kristiansand folkebibliotek. Forfatter Bjørn F. Rørvik skal  søndag lese høyt fra suksessboka for barna og deres familier, og det forventes at mange tar turen til biblioteket. Boka er en omskriving av det kjente eventyret om bukkene som skal til seters fo å ete seg fete og som oppdager et nytt badeland som de drar til i stedet.

- Det er en morsom bok med flotte illustrasjoner og den har raskt blitt en hit blant barna, sier avdelingsleder for barne- og ungdomsavdelingen på folkebiblioteket, Turid Janne Kvaløy.

Hun kan fortelle at familier og barnehager har stått i kø for å låne boka og at de nå har kjøpt inn flere slik at flest mulig får lest den. Rørvik har skrevet flere barnebøker som er flott illustrert, og han har blant annet skrevet den populære serien om reven og grisungen.

Søndagsåpent

Hun sier også at det er bevist at de har lagt arrangementet til søndag slik at folk skal bli klar over at biblioteket holder søndagsåpent.

[img35716_2LS]

Rørvik er hentet inn av biblioteket i samarbeid med Norsk Forfattersentrum og Fritt ord, og de har flere positive erfaringer med å ha forfattere som lesere høyt fra sine egne bøker.