Tok seieren i siste sekund

Jubelskrik: Vipers slipper jubelen løs etter seier. Foto: Guro Varberg Eriksen

Trener Thomas Hørlyk er storfornøyd med Vipers' seier over Stabæk onsdag kveld.

Publisert:

- Det var en veldig god seier for oss. Etter å ha tapt to dumme poeng mot Flint, reiser jentene seg igjen og jobber helt fantastisk, uttaler trener Thomas Hørlyk til Sørnett tv.

Han er tydelig fornøyd med hvordan jentene jobber på banen, og drar spesielt forsvarspillet fram.

- De arbeider godt, og har fullt fokus på forsvarsspillet og kampen, fortsetter Hørlyk.

[img101976_2RM]

Stabæk, som ligger tre plasser over Vipers i Postligaen, fulgte hjemmelaget gjennom hele kampen. Til pause ledet Vipers 11-8, men den ledelsen tok Stabæk raskt inn igjen i andre omgang. Med mindre enn fire minutter igjen på klokka, tok Stabæk time-out på stillingen 22-20. Stemningen i hallen løftet seg et par hakk, og hjemmepublikumet heiet Vipers til seier.

358 tilskuere hadde tatt turen til kampen, og trampeklappen bredde seg på tribunen. Med under ett minutt igjen av kampen og på stillingen 23-22, misbrukte Vipers sin sjanse i angrep og Stabæk jaktet utligning. I de siste sekundene viste Vipers godt forsvarspill og Stabæk kom aldri til avslutning før kampen var slutt.

- De scorer 23 mål, det fortjener jentene mye ros for, kommenterer trener Hørlyk.

Jessy Kramer fra Vipers og Sanna Solberg fra Stabæk ble kåret til banens beste for hvert sitt lag.