Sørnett

Til finalen i modellkonkurranse

Ida Rebekka Tallerud (15) på audition i Donna Ioanna Iannous modellkonkurranse. Foto: Lena Rustan Fidjestad

Ida Rebekka Tallerud (15) på audition i Donna Ioanna Iannous modellkonkurranse. Foto: Lena Rustan Fidjestad

Ida Rebekka Tallerud har drømt om å bli modell siden hun gikk på barneskolen. Som finalist i Donna Ioannas modellkonkurranse kan drømmen gå i oppfyllelse.

Publisert:

- Jeg ble veldig glad da hun sa at jeg hadde gått videre. Jeg hadde håpet på at det skulle skje, men jeg hadde ikke ventet det, forteller Ida Rebekka Tallerud.

Ida Rebekka er den eneste som går videre i konkurransen av jentene som møtte opp på Sørlandssenteret. Hun er en av tolv finalister som  skal konkurrere om millionkontrakt med modellbyrået Joy Model Management i Milano, og blir fotografert til cover og bildeserie i SVA Magazine. Finalen arrangeres på DogA Norsk design og kultursenter den 18. november.

[img50647_2RS]

- Hun var den som var mest fotogen. I tillegg har hun ambisjoner om å bli modell. Ansiktstrekkene hennes er unike, og hun har øyne som er litt langt fra hverandre. Det pleier å se bra ut på bilder, forteller modellagent Donna Ioanna Iannou.

- Nå gleder jeg meg veldig til finalen, selv om jeg også er utrolig nervøs. Det er litt vanskelig å forberede seg siden jeg ikke er helt sikker på hva vi skal gjøre i Oslo enda. Jeg vet bare at vi skal lære å gå. Det blir litt skummelt å møte jentene jeg skal konkurrere mot, sier Ida Rebekka spent.

 Hun forteller at hun føler seg trygg på at hun er i gode hender om hun vinner.

- Jeg har hørt mye om Donna Ioanna tidligere. Hun er modellmamma for supermoidellen Siri Tollerød, og det virker som hun er til å stole på.

Ida Rebekkas far, Dag Tallereud, skal være med datteren til finalen.

- Dette var kjempegøy! Jeg er veldig stolt av henne, forteller faren.

[img50647_3RM]

- Hun har veldig lyst til å prøve seg som modell, og jeg kommer til å støtte henne i det.

Ida Rebekka har fått mersmak på modellyrket, og har ingen planer om å gi seg selv om hun ikke skulle vinne finalen.

- Jeg vil ikke gi opp, og kommer til å fortsette å prøve. Jeg gir ikke opp, avslutter hun.