Sørnett

Miljøuka er snart i gang

- Veldig dårlig markedsføring

Det er snart tid for Miljøuka's åpningsfest
 Foto: Privat

Det er snart tid for Miljøuka's åpningsfest Foto: Privat

I begynnelsen av Juni er det endelig tid for årets Miljøuke. Årets temaet er «Biologisk mangfold». I løpet av uken er det planlagt masse spennende foredrag, konserter og marked.

Publisert:

Sist oppdatert: 25.05.2023 kl 12:15

Miljøuka er et årlig arrangement i Kristiansand som kommunen koordinerer og i år er det femte gangen det arrangeres.
- Årets tema, «Biologisk mangfold» setter fokuset på alt liv i naturen - både dyr og planter. Et stort mangfold av arter, gir naturen større livsstyrke. Det biologiske mangfoldet er spesielt utsatt for arealtap og endring, forteller Lars Verket.

Lars Verket, som i år jobber med å koordinere alle aktivitetene for Miljøuka forteller at han gleder seg til de endelig kan sette i gang.
- Jeg tror jeg gleder meg aller mest til åpningsfesten av Miljøuka, spesielt å høre på Maja Lunde, forteller Verket.

Mathias Ringø
 Foto: Privat

Mathias Ringø Foto: Privat


I 2021 ble også Miljøuka arrangert for alle i Kristiansand. Mathias Ringø var en av de som tok turen for å se hva Miljøuka egentlig var.

– Det var egentlig helt tilfeldig at jeg fikk med meg at det var Miljøuka, det var ikke så veldig bra reklamert ut til folk tror jeg, forteller Ringø.

- I 2021 ble jo Miljøuka utsatt grunnet pandemien, men de klarte selv om å ha et bra arrangement så jeg har høye forventninger til årets uke. Miljøuka er jo et veldig fint initiativ fra kommunen å sette lys på men det er altfor dårlig markedsføring for uken syntes jeg, forteller Ringø

Nyheter Vis flere

Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Kristiansands unge sier deres meninger
Er gresset grønnere i Kristiansand?
Oppstart av IK Start kvinner har hjulpet på interessen for kvinnefotball i Kristiansand