Sørnett

Dette er søndagens politilogg

To stjålne mopeder og påsatte branner er det politiet har hatt å styre med de siste 24 timer.

Publisert:

Klokken 16.27 ble det meldt stjålet en moped i Kristian Vs gate. Registreringsnummeret er RA 9880, og den er ikke funnet enda.

Klokken 17.57 fikk en 22 år gammel mann beslaglagt førerkortet etter en laserkontroll ved Varoddbrua. Han ble tatt i 110 km/t i en 80-sone, og hadde så mange prikker at han mistet førerkortet på stedet.

Klokken 22.10 ble enda en moped stjålet i Kristiansand. Denne gangen ble det stjålet i Kobberveien, og registreringsnummeret er PP 9750.

Klokken 00.39 oppdaget en politipatrulje en ruset 20-åring ved rutebilstasjonen i Kristiansand. De fant ca. 1 gram hasj på han, og han ble pågrepet og satt i arresten.

Klokken 03.05 fikk brannvesenet melding om en brann i et busskur på Kongsgård Allé. Politiet rykket ut, men fant ingen store skader.

Klokken 03.23 ble det oppdaget to store grønne papir-søppelkasser i brann i St. Olavs vei. Brannvesenet slukket brannen, og politiet oppdaget svidde merker to-tre meter oppover en vegg.

– Vi mistenker at brannen er påsatt, og det er mulighet for at det er samme person, forteller operasjonsleder Vidar Neseth.