Sørnett

Dette skjedde onsdag for politiet

Publisert:

Mandal 11.55: melding om brann i en borerigg ved avfallsanlegget i Skjernøyveien. Skal ikke være fare for spredning. Brann slukket - boreriggen utbrent. Politiet oppretter en sak på forholdet, etterforskes videre.

Krisitansand 12.02: Melding om trafikkulykke ved avkjørsel Lauvåsen på E18. Påkjørsel bakfra, en person har nakkeskader.

Kristiansand 15.32: Melding om syklist som er påkjørt av bil i rundkjøring i Torridalsveien v/Ole Bulls gate. Ingen alvorlig skade. Bilen har ikke overholdt vikeplikten, syklist kjørt til legevakt for sjekk.

Mandal 17.15: Politiet har bortvist en tigger fra kjøpesenter i sentrum.

Tvedestrand 18.50: Det har vært innbrudd i en fritidsbolig i Apallveien, politiet har vært på stedet og foretatt åstedsundersøkelse. Uvisst om noe er borttatt.

Arendal 22.56: Melding om uvedkommende i en garasje i Guttorm Fløistads vei, politiet har kontrollert vedkommende og bortvist han fra stedet.

Kristiansand 23.35: En bil unndrar seg kontroll, og stikker av fra politiet. Politiet finner igjen bilen forlatt på Mosby. Funn i bilen fører til at en mann blir pågrepet hjemme på bopel. Han mistenkes for ruspåvirket kjøring.