Sørnett

Flere tatt med hasj og ulovlige piller

Politiet har hatt nok å jobbe med, forteller operasjonsleder Øyvind Andersen.

Publisert:

Klokken 17.22 fikk politiet en melding om et stjålet kasseapparat fra en bokhandel i Markens. Da politiet kom til stedet viste det seg at det var deler av kassen som var vekke, og saken vil etterforskes.

Klokken 21.50 ringte Tollvesenet inn en melding om at en danske har prøvd å smugle varer for over 20.000 kroner til Danmark. Han ble bragt med til stasjonen, og vil få et forelegg.

Klokken 00.57 stoppet politiet en bil ved Varoddbrua. Sjåføren på 20 hadde ikke gyldig førerkort, og var i besittelse av en mengde hasj. Politiet reiste hjem til bopel og fant to andre personer, en gutt på 20 og en på 23, godt beruset. Mens politiet pågrep disse, dukket også ei jente på 19 år opp, og de ble alle fire pågrepet og tatt med til stasjonen. De vil enten få bot eller dom i retten.

Klokken 04.00 pågrep politiet to personer som kom med toget fra Oslo. De var i besittelse av ulovlige piller, og politiet dro rutinemessig til bopel og ransaket leiligheten, hvor de fant en del hasj.

Klokken 05.40 fikk politiet melding om en person som gikk rundt i en bakgård i Kronprinsens gate, men da politiet kom til stedet løp han fra stedet. De fant en knust glassrute, og det viste seg at personen hadde vært beruset og prøvd å komme seg inn på et nachspiel.

Klokken 06.00 kjørte en lastebil inn i et trafikklys i Østre Ringvei, som veltet og er i ustand.

Klokken 08.30 fikk politiet en melding om en bil som har fått motorstopp på Bjørndalsletta, og skapte stor kø. Bilen sto i midtrabatten, men var vekke da politiet kom på stedet.