Sørnett

Flokket seg rundt YouTube-stjerne

Flokker seg rundt bilen. Bilde: Thomas Bøe

Flokker seg rundt bilen. Bilde: Thomas Bøe

Tidligere freestyler, alpinist og YouTube-stjerne Jon Olsson er på turne i Norge med fete luksusbiler. Fredag ettermiddag kom han til Kristiansand.

Publisert:

Jon Olsson nyter stor suksess både med egen blogg, YouTube-kanal og sitt personlige utstyrsmerke for friluftsliv. Han har også ett bredt utvalg med luksuriøse biler, og det var disse han skulle vise fram i Kristiansand fredag ettermiddag.

[img172221_2RF]

 

Fansen var storfornøyd med at deres store helt, som enkelte har fulgt i mange år, plutselig skulle komme til Norge, og hadde ett håp om å få tatt ett bilde med han.
Da klokken var passert fem på ettermiddagen var det over hundre personer som stod utenfor Scandic Bystranda i skikkelig norsk vintervær og ventet spent.

- Vi har ventet i over to timer, men det var verdt det når han endelig dukket opp, forteller Tonje Åsheim (20). Hun var spent på hvilke biler som ville dukke opp, og hvem som kom sammen med han.

[img172221_3RS]

Da klokken var passert halv seks dukket han endelig opp i sin kamuflasjefargete Rolls Royce Wraith, med sin kameramann og resten av teamet. I det øyeblikket han åpnet døren kastet folk seg over han, og han tok noen bilder med noen heldige fans, og lagde noen klipp til sin YouTube-film.

 

[img172221_4LS]

Det var også store forhåpninger om at hans forlovede Janni Delér skulle dukke opp. Janni har også en stor fanbase i Sverige, ettersom hun er Sveriges største blogger.

- Jeg hadde jo håper at han skulle ta med sin forlovede, men hun var dessverre ikke med, sier Tonje Åsheim.