Sørnett

Fornøyd med oppmøtet

FORNØYD: Lars Otto Johanson

FORNØYD: Lars Otto Johanson

Mandag hadde snaut 4000 skoleelever tatt turen til utdanningsmessen i Gimlehallen.

Publisert:

KRISTIANSAND: - I dag har det vært rett i underkant av 4000 besøkende skoleelever, og vi venter enda flere i morgen. Det betyr at vi kommer til å havne på rundt 9000 totalt etter disse to dagene, sier presseansvarlig for utdanningsmessen i Gimlehallen, Eivind Alstad.

Og dette tallet er Alstad godt fornøyd med.

- Ja, absolutt. Det er noe av det samme tallet som i fjor, så det betyr at vi har begynt å stabilisere oss på antallet fremmøtte, sier han.

[img33454_2RS]

Fornøyd med utbytte
Lars Otto Johanson (17) fra Vågsbygd var en av de snaut 4000 elevene og han var godt fornøyd med de opplysningene han hadde fått.

- Jeg har lyst til å ta ett år på folkehøyskole med håndballen, så jeg har fått flere brosjyrer fra idrettsskoler i Danmark, sier Johanson.

Også John Magnus Sundfør (17) er fornøyd med utbytte av dagen.

- Det er viktig for oss unge å få en innføring i hva de forskjellige retningene kan tilby. Dessuten er det greit å snakke med de ansikt til ansikt i stedet for å lete i flere timer på nettet etter den samme informasjonen, sier videregående skoleelev John Magnus Sundfør (17) etter å ha gått ut av trafikkskoleselskapet UFOs stand på utdanningsmessen i Gimlehallen.

[img33454_3RS]

Vinn-vinn situasjon
Også kjørelærer ved UFO, Torbjørn Vigsnes, mener slike messer er viktig for de yngres fremtid.

- Det er mange spennende jobber der ute som dagens ungdom ikke vet om. Blant annet jobben som kjørelærer blir du kjent med mange flotte mennesker og, hvis du står på, kan tjene ganske godt, sier Vigsnes.

Det var mange videregåendeelever som, i tillegg til John Magnus Sundfør, ble tiltrukket av kjøresimulatoren UFO hadde tatt med seg.

- Jeg skal snart begynne på lappen, så det var greit å få en liten gjennomkjøring, sier Sundfør som ikke er overrasket over oppslutningen rundt simulatoren.