Sørnett

Fotokonkurranser for vinteren

SOLNEDGANG: Send inn et vinterbilde og vinn premier. Foto: Kjetil V. Johansen

SOLNEDGANG: Send inn et vinterbilde og vinn premier. Foto: Kjetil V. Johansen

Det finnes utallige fotokonkurranser på nett. Vi har laget en oversikt over noen av de store konkurransene denne vinteren.

Publisert:

Det finnes utallige fotokonkurranser på nett. Vi har laget en oversikt over noen av de store konkurransene denne vinteren.

Store deler av landet har vinterferie, og da er det mange bedrifter som arrangerer fotokonkurranser. Vi har funnet syv forskjellige konkurranser:


DNTs fotokonkurranse 2010

Dersom du deltar i Turistforeningens fotokonkurranse kan du vinne fotoutstyr til en verdi av 5000 kr. Turistforeningen ønsker spennende, naturvennlige, annerledes og inkluderende bilder av folk på tur eller i aktivtet. Fristen er 12. april 2010.

http://www.turistforeningen.no/form2.php?form=fotokonkurranse10


EUB Vinterbildekonkurranse

Sender du inn et vinterbilde til nettavisen EUB, så kan du vinne et kompaktkamera fra Casio. Fristen for å sende inn bilder er 10. mars 2010.

http://www.eub.no/fotokonkurranse/article4854208.ece


Blinkskudd i snøen - klikk.no

Klikk.no og Norge 1-2-3 samarbeider om en fotokonkurranse hvor du kan sende inn bilder som er inspirert av vinter-OL i Vancouver. Fristen er 28. februar 2010

http://www.klikk.no/produkthjemmesider/norskukeblad/article549309.ece


Storm værkonkurranse

TV 2-været har daglige vær-temaer, hvor de kårer en vinner hver eneste dag. Blant de daglige vinnerne blir det kåret en ukentlig vinner som får produkter fra Bergans. Storm Weather Center har nye temaer hver eneste dag.

http://www.storm.no/nyheter/1657196


Tackys fotokonkurranse

Tacky.no lokker med et splitter nytt Canon EOS 450D, dersom du har et bilde som passer inn i kategorien snow, skate, surf eller lifestyle. Fristen for å sende inn bilde er 31. mars 2010

http://www.tacky.no/snowboard/article/?id=106908


Burtons fotokonkurranse

Dersom du har et blinkskudd på snowboard, så kan du vinne et kompaktkamera fra Canon. Send inn bilder innen 28. februar 2010.

https://www.burton.no/default.pl?showPage=438


Hytteavisen.no fotokonkurranse

Send inn et bilde av fine lysforhold, barn i lek, skiglede eller andre vintermotiv så kan du vinne et fotokamera fra Canon. Fristen for innsending er 1. mai.

http://hytteavisen.custompublish.com/ta-et-vinterbilde-vinn-kamera.4746676.html