Sørnett

Frastjålet veske ved Shell på Valhalla

FOTO: Kristin Skogheim

FOTO: Kristin Skogheim

Les politiloggen her.

Publisert:

30.mai:

Søndag kveld har en kvinne i 40-årene blitt fratatt førerkort for råkjøring på Varoddbroa. Kvinnen holdt en hastighet på 160 kilometer i timen i 80-sonen, og ble stanset av UP søndag ettermiddag.

Klokken 17.10 ble det også meldt om et personran fra byens rutebilstasjon. Den trolige hendelsen var at kvinnen som ventet på buss ble dultet borti av en mann, mens en annen lurte lommeboken ut av kvinnens reisebag. Mennene skal være av utenlandsk opprinnelse.

Politiet fikk melding om innbrudd i et hus i Ole Bulls gate klokken 20.50. Omfanget av innbruddet er ukjent, men politiet har rykket ut til stedet i kveldstimene.

31.mai:

Politiet fikk klokken 02.00 inn en melding om innbrudd på Joker Krossen, hvor tyver har tatt seg inn og stjålet penger fra kassaapperatet. De har forsøkt å stjele vekslekassen, men uten lykke. Politiet har ingen spor i saken.

Klokken 06.50 så politiet en bil som var ute og kjørte, som så stjålet ut. Etter nærmere skikk viste det seg at dette stemte, og politiet ringte eier av bilen og fikk bekreftet at bilen hans manglet. Bilen var stjålet i løpet av natten fra lund.

Kl 18.30 ble det meldt om tyveri av lommebok på Ica på Sørlandsparken. En mann hadde rappet med seg lommeboken ut av veska til en dame som sto i handlekø.

Kl 18.40 ble to damer på henholdsvis 33 og 41 år stoppet på Ålefjær, der de kjørte moped uten førerkort. Hendelsen vil bli anmeldt, og damene vil mest sannsynlig slippe unna med et forelegg.

Kl. 21.44 fikk politiet en melding om en savnet kongepuddel. Denne hunden kom til sin rett i løpet av kvelden.

Kl. 22.06 fikk politiet en melding om en beruset utlending som veltet på sykkelen i dronningens gate. Han ble tatt med på legevakten, men ikke opprettet sak.

Kl. 22.30 ble en kvinne frastjålet vesken sin ved Shell på Valhalla. Et vitne har sett en person løpe bort fra stedet og hoppet inn i en mørk gammel golf. Politiet har sikret seg bilder og film fra overvåkningskamera, og bilen viste seg å være stjålet fra Vennesla.

Kl. 23.30 ringte legevakten til politiet etter en sykkelvelt i undergangen ved Strømme skole. Det er to syklister som har møttes front mot front, og har fått personskade. Politiet har flere vitner, og vil etterforske saken.