Sørnett

Helgens konsertoversikt

Disse kan du høre i Kristiansand i helgen.

Publisert:

Torsdag
I kveld kan du kose deg med musikk fra spelemannsprisvinner Ingrid Olava på Charles bar klokken 22.00. Hun har med seg det svenske bandet The Tiny, bestående av pianist og vokalist Ellekari Larsson, cellist Leo Svensson, og bassisten Johan Berthling.

Olava var sist å se som dommer for urørt-finalen i Trondheim, hun har også spilt på store festivaler som Quart-, Hove- og Øyafestivalen.

Lørdag
Lørdag kan du høre Marianne Thoresen synger på Charles Bar klokken 16.00. Thorsen studerer rytme på Konservatoriet i Kristiansand, og har gjort stor suksess i det lokale musikkmiljøet i Rogaland hvor hun vokste opp.  Trym Gjermundbo, Snorre Kiil Saga og Martin Tollefsbøl spiller til, og Ellisiv Sørbø og Geirmund Hansen er med som korister

Samme dag blir Vidar Johnsen & Peter Nordberg å høre på Kick Scene klokken 21.00.
Kombinasjonen av rogalandsk og svensk sang fra de to musikerne har gjort stor suksess både i Sverige og Norge.  Ivar Johnsen er tidligere kjent som vokalist i Vamp.
Søndag
Søndag klokken 20.00 blir det toner fra saksofonisten Frøy Aagre på Kick Scene. Aagre har nettopp gitt ut sitt fjerde album, og skal videre på lanseringsturné til London og Berlin. Men først blir hun å høre i Kristiansand.

Les også: Helgens kinopremierer