Sørnett

HTC Hero – Den nye superhelten

Alle FOTO: flickr.com

Alle FOTO: flickr.com

Den er nyskapende, underholdene, rask, ja, rett og slett en morsom telefon.

Publisert:

HTC har kastet seg på Android-bølgen og har kommet med en telefon som tar en ny vri på mobilbruken. Dette er den andre Android-mobilen som er blitt utgitt på det norske marked. Android, som er Googles nyutviklede operativsystem gjør navigering til en lek. Den raske telefonen har en responstid som er helt på høyde med Iphone. Hero ser ganske lik ut som andre trykkskjemtelefoner, med stor skjem og et lite kamera på baksiden.

Størrelsesmessig er Hero litt bredere enn Nokia N97, men smalere enn en Iphone. Den er betraktelig tynnere enn N97, men litt tykkere enn Apples 3GS. Ellers er skjermen på 3,2 tommer og i TFT format. Vi skulle gjerne ha sett at de hadde brukt en OLED- eller AMOLED-skjerm som du får på for eksempel Omnia HD. Skjermen er for all del god, og bedre enn det meste som er på markedet, med godt lys og gode kontraster.

Trykkfunksjonen på Hero er veldig god, den reagerer på varmen fra fingrene dine, og dette gjør at mobilen reagerer raskere enn ved en trykkfølsom skjerm, og du trenger aldri å trykke flere ganger.

Telefonen er utstyrt med et rullehjul under skjermen som kan brukes når du for eksempel skal redigere tekst i sms eller epost. Dette syns vi er lettere enn å bruke navigasjonstaster, og gir mer flyt i mobilbruken. Kameraet på Hero er på 5 megapixel og tar helt greie bilder. Vi skulle gjerne sett at de hadde oppgradert optikken i kameraet da vi savner dedikert kameraknapp, og forhåndsfokusering, og bildene blir ikke alltid blir like gode.heroblack

Det mest spennende og nyskapende på HTCs Hero er menyvisningen. Du får hele syv skjermer å velge mellom, og dette gjøres enkelt ved å dra fingeren over skjermen. HTCs nye Sense-teknologi gjør at du kan lage menyer akkurat som du [sniplet faktaboks]selv ønsker, det er i prinsippet så godt som ingen begrensninger på hvor personlig du kan gjøre telefonen din.

Telefonen er også utstyrt med minijack-utgang noe som gjør at du kan koble hvilket som helt hodesett til mobilen. Detterningkast5 følger også med et 2GB minnekort så du skal ha grei plass til en del musikk i første omgang. Musikkspilleren i Hero er også svært god og lett å bruke. Noe vi veldig gjerne vil trekke fram er at hele telefonen er svært pen menymessig. Alt ser veldig gjennomført ut og det er en svært behagelig telefon å bruke.