Sørnett

- Ikke fornøyd med Sørlandsekspressen

Joachim Sedivy er ikke fornøyd med Sørlandsekspressen (Foto:Privat)

Joachim Sedivy er ikke fornøyd med Sørlandsekspressen (Foto:Privat)

Sørlandsekspressen tilbyr gratis internett-tilgang på bussene sine. Men passasjerer opplever ofte at internettet ikke fungerer. De får rett og slett ikke noe internett-signal.

Publisert:

Joachim Sedivy er en av passasjerene som har opplevd og ikke ha tilgang på internett på Sørlandsekspressen. Han er student i Kristiansand og tar ofte bussen når han skal hjem.

- Det er relativt ofte internettet ikke fungerer. Jeg har nevnt det for sjåføren flere ganger, men det skjer jo bare igjen. Bussturen tar noen timer og det blir ganske kjedelig hvis du har innstilt deg på å ha internett-tilgang.

Han syns det er negativt at passasjerene ikke får det de blir lovet. De betaler ikke noe avgift for tilgangen, men samtidig er det et tilbud som skal fungere.

- Jeg vurderer å prøve ut et av de andre busselskapene som kjører samme rute. Jeg håper de er bedre på å holde det de lover.

Jarle Bugge i NOR-WAY bussekspress sier til sornett.no at de ikke har kjennskap til dette problemet, men han skal ta det opp på nærmeste møte og snakke med sjåførene.

[img48885_2RM]

- Det er jo selvfølgelig dumt hvis internettet ikke fungerer. Hvis dette er tilfellet skal vi gjøre det vi kan for å ordne det, sier Bugge.

Sørlandsekspressens konkurrenter, Lavprisekspressen og Konkurrenten tilbyr også internett-tilgang på bussturene sine. Konkurrenten opplever ikke å ha samme problem med deres internett.

- Det eneste vi har hørt om er at internettet kan gå litt tregere hvis mange bruker det samtidig, sier Maybritt Skomedahl i Konkurrenten.

Lavprisekspressen har heller ikke hatt noen problemer med dette. Markedssjef i Unibuss, Espen Hveem forteller kun om positive tilbakemeldinger.

- De eneste gangene internettet ikke fungerer, er når bussene kjører gjennom tunneler. Da får de ikke dekning, sier Hveem.