Sørnett

Kan vinne 200.000

Maria Thomassen er en 18 år gammel jente fra Flekkerøy som har gått videre til semifinalen i konkurransen om å bli solsenterkjeden Brun og blids nye ansikt.

Publisert:

maria222
Drømmende: Studenten Maria Thomassen (18) drømmer om modellkarriere.   Foto: Tina Halvorsrød

Drømmende: Studenten Maria Thomassen (18) drømmer om modellkarriere. Foto: Tina Halvorsrød

Maria studerer til å bli helsesekretær ved Kvadraturen Skolesenter, men har en liten drøm om å bli modell. Hun så Brun og blids missekonkurranse som en stor mulighet for henne til å slå igjennom.
-  Jeg vant i uke 1, og er med videre i semifinalen hvor jeg skal konkurrere mot 29 andre jenter om å bli Miss Brun og blid.

Vinner hun så sikrer hun seg en ettårs- kontrakt med solsenterkjeden og 200.000 kroner.

Lite informasjon
Foreløpig har hun fått lite informasjon fra Brun og blid angående hva som skjer framover. Hun fikk en mail om at hun var ukevinner, og resten har hun lest seg fram til på hjemmesiden deres.
- Jeg har lest meg fram til informasjonen på hjemmesiden og er selv bruker av Brun og Blid, og jeg har lyst til å satse mer på modellkarrieren om jeg vinner, forteller Maria.

Støtte fra familien
Hele tiden har foreldrene støttet henne i deltagelsen. Selv om det er bilder hvor hun må opptre i bikini, støtter de henne hele veien. De som går videre fra semifinalene kåres gjennom en sms- avstemning fra publikum, men i finalen er det en jury som bestemmer.
- Til og med besteforeldrene mine stemmer!, sier Maria smilende.

Hun har selv satt en grense over hvor langt hun kan gå, og forholder seg til bikinibilder.
- Jeg har fått flere tilbud fra fotografer, blant annet om undertøysbilder, som jeg har valgt å avslå.

-Drømmen er å bli en catwalk- modell, men samtidig vil jeg også ha en god utdanning, avslutter Maria.