Sørnett

Kjørte ut i snøkaoset

Laila Albriktsen var uheldig og sklei av veien i snøkaoset i går ettermiddag. FOTO: Kjetil Vataker Johansen

Laila Albriktsen var uheldig og sklei av veien i snøkaoset i går ettermiddag. FOTO: Kjetil Vataker Johansen

Sørnett tok i går ettermiddag turen ut i rushtrafikken og snøkaoset. Køene var kilometer lange, snøen lavet ned, og vinden blåste.

Publisert:

KRISTIANSAND: I den vestgående retningen på E18, øst for Varoddbrua i Kristiansand, møtte vi en uheldig bilist som hadde kjørt av veien.
- Jeg skulle svinge inn på busstoppet for å rense vindusviskeren, så endte jeg opp med å skli opp på rabatten som skiller veien og busstoppet, forteller Laila Albriktsen.

Hun tror ikke det ble skader på bilen
- Jeg var nok heldig, hadde jeg sklidd litt lenger så hadde jeg truffet et skilt, da kunne det nok blitt noen skader på bilen, sier Albriktsen

Varmen holder hun ved å sitte i bilen, mens hun venter på å bli dratt opp av Viking redningstjeneste. Når Sørnett snakket med Albriktsen hadde hun ventet i omtrent 10 minutter.
- De har nok veldig mye å gjøre i dag, så det kan nok ta litt tid, sier Albriktsen som var ved godt mot, til tross for utkjøringen.

Ventet på bussen
Nina Anett Lie ble vitne til hendelsen. Hun var på vei hjem fra jobb, og sto og ventet på bussen da bilen kom kjørende, og sklei ut av veien og ble stående.
- Det er utrolig kaldt ute nå, det gikk fint så lenge jeg sto inne i busskuret, men når jeg måtte ut å hjelpe hun som hadde kjørt ut, blei jeg veldig kald, forteller Lie.

Lie som ventet på bussen som skulle ta henne til Søgne, forteller at hun godt kan huske forrige gang det var totalt kaos på veiene. Hun er klar over at ting tar litt lenger tid på dager som denne.
- Jeg må bare smøre meg med tålmodighet, jeg må jo bare gjøre det i dag, sier Lie

[img11606_2RM]

Lange køer
Det var lange køer i Kristiansandsområdet i går. En person Sørnett paratet med hadde brukt to timer med buss fra Sørlandssenteret til sentrum i går. Rett ved vollevannet i Kristiansand sto det flere trailere som hadde problemer med å komme seg frem. Dette førte til at trafikken gikk meget seint.