Sørnett

Knuste vindu og hindret brann

FOTO: Kristin Skogheim

FOTO: Kristin Skogheim

Et snarrådig ektepar hindret storbrann på Møvik skole i Vågsbygd.

Publisert:

14.00: Rett over 14.00 ble det meldt inn at tre personer var involvert i en ulykke på Huldertun. Det skal ha vært et uhell med tre jenter som har sittet på en elektrisk moped. Den ene av jentene er 14 år og skal ha satt beinet fastklemt i mopedhjulet. To personer er blitt tatt med til sykehus for kontroll, men det skal ikke vært noe alvorlig. Mopeden er hentet inn for å sjekke om den er definert som en sykkel eller en moped.

15.30-16.45: En bileier melder at bilskiltet hans, med kjennemerke PP 71515, er stjålet for tredje gang på en måned. Det er ingen vitner i saken, og politiet synes det er rart nettopp denne bileieren er så utsatt.

21.45: Politiet fikk inn en melding om et knust vindu på Møvik skole i Vågsbygd. En kvinne hadde oppdaget at det brant i rommet hvor vinduet hadde blitt knust, og tilkalte mannen sin som gjorde en god og snarrådig innsats og fikk stoppet brannen. Vinduet er nå forseglet, og det er foreløpig ingen mistenkte i saken.

00.32: Politiet fikk melding fra en bilkjører om løse ledninger i Oddernestunnelen. Ledningene hang så langt nede at de traff bilene, og elektrovakten kom og slo av strømmen og fikk festet de på plass. Tunnelen ble stengt under opprydningen.