Sørnett

La Bohème for fulle hus

Fra forestillingen. Foto: Kjartan Bjelland

Fra forestillingen. Foto: Kjartan Bjelland

Allerede før første annonse kom ut hadde Agder Teater solgt 90 prosent av billettene til en av verdens mest oppførte operaer. Nå skal du ha flaks om du får en billett.

Publisert:

- Vi har hatt et strålende billettsalg i forkant av La Bohème. Årsaken til det er nok rett og slett at vi alltid har hatt et lojalt operapublikum i Kristiansand, sier markedssjef hos Agder Teater Nina Hammersmark.

Utrolig populær

La Bohème, komponert av Giacomo Puccini, er en av verdens mest oppførte operaer. I over 100 år har historien og musikken berørt et begeistret publikum.

- Har du tenkt deg på operaen så får du store problemer. Alt er utsolgt, men det hender jo at noen ringer og avbestiller, forklarer en fornøyd markedssjef.

Fire kunstnere lever som fattige bohemer. Den ene, poeten Rodolfo, møter den fattige sypiken Mimi og de blir forelsket. I løpet av fire akter fortelles en vakker historie om nære vennskap, den store kjærligheten, sjalusi og det store kjærlighetsofferet.

Tre forestillinger igjen

Skulle du være så heldig å få hendene på en billett kan se frem til en uforglemmelig forestilling.

- Det er en fantastisk scenografi og en av de mest spilte operaene i verden. Samt internasjonale solister av høy klasse, sier Hammersmark til Sørnett.

I La Bohème er det ca 145 personer som er direkte involvert i produksjonen.