Sørnett

Lyser opp en mørk årstid

Gaute Ormåsen var en av artistene som opptrådde i domkirken i går. FOTO: Ida Louise Johansen

Gaute Ormåsen var en av artistene som opptrådde i domkirken i går. FOTO: Ida Louise Johansen

Flere kjente artister bidro til å gjøre tiden i høstmørket litt lysere.

Publisert:

KRISTIANSAND: Dark season arrangeres i år for 13. gang. I går var det konsert i domkirken, der blant annet Gaute Ormåsen sang duett med Bjøro Håland.

Gaute Ormåsen sang tre sanger, blant annet sin egen sang “Til vi sees igjen”. Han forteller at det blir mye opptredener i kirker og kulturhus om dagen.

- Jeg kan gjøre hva som helst, i disse dager blir det en del i kirker. Jeg skal blant annet på juleturne med Sicilia Vennersten, i tillegg skal jeg være med på fire konserter med Sølvguttene, sier Ormåsen.

 Andre artister som også opptrådde i går var Erik Faber og Kristiansands nye sangstjerne, Caroline Eid Nodeland.

Dark season er en musikkfestival som går fra 20. - 23 oktober. Det hele startet i 1998, siden det har det vært mange forskjellige artister, både fra lokalområdet, men også fra andre land som har spilt på festivalen. I går sang Ormåsen duett med Bjøro Håland, og nevner han også som en av favorittartistene fra Kristiansand.

Ormåsen er en av de få som synger på norsk.

- Jeg synger på norsk for å skille meg ut. Jeg tror det lønner seg, for det er så utrolig mange som synger på engelsk, der er konkurransen mye større, forteller Ormåsen.

Dark season fortsetter fredag med hele elleve forskjellige artister på forskjellige scener rundt om i byen. Blant annet skal De lillos spille på Kick.