Sørnett

Honningbarna gir ut debutplate

Honningbarna slipper EP. (Bildet:www.holbrook.no)

Honningbarna slipper EP. (Bildet:www.holbrook.no)

Onsdag i neste uke vil Honningbarna invitere til slippfest til deres nye EP. Arrangementet vil foregå på John Dee i Oslo.

Publisert:

Bandet, bestående av seks Kristiansandsgutter som til daglig går siste året på musikklinjen ved Vågsbygd Videregående skole, skal neste uke endelig få gitt ut sin første EP. Vokalist i bandet, Edvard Valberg sier at det har vært mye jobb bak plata og at bandet er glade for å kunne gi ut en plate de er stolte av.

 

[img22676_2LS]

Bandet, har nå høstferie fra skolen og Valberg innrømmer at det å kombinere skole og seriøs satsning på musikken har til tider vært vanskelig. Det å nesten slå igjennom med bandet og ingen utdannelse, er ikke aktuelt for guttene, som sier at de ønsker å gjøre det bra på begge kantene.

Honningbarna har en spennede måned måned i vente, de stiller med en egen versjon av Raga Rockers “Noen å hate” i den norske storsatsningen Fritt Vilt III. Filmen har premiere 15. oktober og Honningbarnas versjon av sangen er sunget med en herlig sørlandsdialekt.

 

[img22676_3LS]

Mot slutten av måneden skal bandet varme opp for Skambankt, som også har vært en slags inspirasjonskilde til bandet.

- Vi har hørt mye på Skambankt, og spesielt det tidlige arbeidet deres har vært inspirerende for oss i bandet, forteller Valberg.

Nøkkelord