Sørnett

Tar natta tilbake

Festivalgjengere på fjorårets Hovefestival. Foto: Facebook.

Festivalgjengere på fjorårets Hovefestival. Foto: Facebook.

Les hva som er nytt på årets Hovefestival.

Publisert:

- Hva blir nytt på Hove i 2014?


Vi oppgraderer blant annet festivalvorspielet, og inviterer hele festivalen inn på området to dager tidligere. De store klubbopplevelsene kommer også til å bli enda bedre, i tillegg til at vi setter opp mikroklubber for bare 40-50 folk her og der i skogholtene. I det hele tatt tar vi natta tilbake.

Pressesjefen til Hovefestivalen, Gaute Drevdal startet debatt forrige uke da han kritiserte festivalkulturen på Sørlandet. Drevdal betegnet som fenomenet som snik kriminalisering til Fædrelansvennen. Spesielt Agderposten ble kritisert.

- Hvilke reaksjoner har du fått etter å kristisert lokal presse og pressekultur på Sørlandet?

Nesten bare positive. Når til og med den lokale presten er lei av å se lokalavisene spre de samme gamle festivalløgnene i lokalavisene, så sier det litt om hvor urent trav avisene har når det kommer til festivalen.

- Håper dere på at 18-årsgrense på Hovecampen sørger for at det kommer flere eldre festivalgjengere?

Det er bare den største campen som har fått 18-årsgrense, og for det andre er det ikke sånn at vi foretrekker en type festivalgjester fremfor noen andre. På bra festivaler bør alle være velkomne.

- Hvordan ligger dere ann hittil med tanke på billettsalget?

Nøyaktig det samme som i fjor på samme tid. Med andre ord ganske bra. De første 1000 billettene solgte vi kjappere enn noensinne før.[faktaboks]

- Kommer Azealia Banks eller avlyser hun for tredje gang?

Er det ikke sånn at alle gode ting er tre, hehe? Hove har heldigvis hatt veldig få kanselleringer de siste årene, og før eller siden skjer det jo, men Øya har nok hatt litt uflaks med Azelia Banks. Hun har jo også gjort konserter i mellomtiden. Det er jo ikke sånn at hun har kansellert alt. Da hadde hun ikke hatt agent lengre. Så ja, satser på en banging konsert med Azealia Banks.