Sørnett

Team Thom til topps

Team Thom jubler over seier. Foto: Lena Rustan Fidjestad

Team Thom jubler over seier. Foto: Lena Rustan Fidjestad

Hell-koret gikk til topps i "Det store korslaget". Med seier til Team Thom mottar Sound of Happiness én million kroner.

Publisert:

- Dette var fantastisk! Å så deilig! jubler Thom Hell til Sørnett

Korseier
Team Thom klatret helt til topps i "Det store korslaget". Med seier kan koret endelig overrekke 500.000 kroner fra TV2, i tillegg til de 500.000 kronene de får av kommunen, til sitt utvalgte veldedige formål. Dermed mottar Sound of Happiness, et musikktilbud for psykisk utviklingshemmede, hele én million kroner. I finalen møtte Hell-koret motstand fra tromsøkoret Team Lisa. Med 51 prosent av stemmene gikk sørlendingene av med seieren. 

Team Thom fremførte Thom Hells egen låt "Over you", Knudsen og Ludvigsens "Dum og deilig", "Man in the mirror" av Michael Jackson og  Rolling Stones-klassikeren"Satisfaction".

[img34875_2LM]

– Ja, jeg er alltid overrasket. Det er noe helt spesielt å vinne når man er sammen om det. Det betyr mye mer enn å vinne alene, sier Thom Hell på scenen etter at resultatet er offentliggjort.

Beste vi har gjort
Samtlige av de andre korlederne ble imponerte over de grønnes prestasjoner denne fredagen. De trekker særlig frem Michael Jackson-opptredenen. Hovedpersonen Thom Hell er selv stolt av koret sitt etter kveldens innsats.

- Det vi fremførte i kveld er det beste vi har gjort, konstaterer Hell til Sørnett.

Også Inger Marie Lohne, som sang solo på "Man in the Mirror", er fornøyd med kvelden.

- Det var veldig spesielt i dag. Det føltes som om det gikk elektrisitet gjennom kroppen. Stemningen var magisk, forteller Lohne.

- Da resultatet ble lest opp følte jeg en eksplosjon av glede.  Det var helt vilt! smiler hun.

[img34875_3LM]

En gråtende Lisa Stokke forteller Sørnett at hun synes det er trist å ikke kunne gi pengene til Solbakken barne-, ungdoms- og familiesenter.

- Jeg er veldig stolt av hva koret mitt har prestert. Vi kunne ikke tapt mot en bedre motstander. Team Thom har vært dyktige hele veien, roser Stokke.

Absurd
At Thom Hell er med på et konsept som "Det store korslaget" beskriver han selv som absurd. Artisten mener likevel at opplevelsen har forandret han og flere i koret på en positiv måte. 

- Vi har blomstret i løpet av tiden. Selv var jeg var noe avslappet til det hele i starten, men i løpet av tiden har jeg blitt mer og mer engasjert. Dette har vært en fin opplevelse, forteller korlederen.

- Koret er jo altfor bra! Vi må fortsette videre, avslutter Lohne til Sørnett.

[nggallery id=140]