Sørnett

Innholdsrik festivalsommer

En vanlig arbeidsdag for Martin Garrix inneholder store klubber i blant annet Miami og Los Angeles. Foto hentet fra Youtube.

En vanlig arbeidsdag for Martin Garrix inneholder store klubber i blant annet Miami og Los Angeles. Foto hentet fra Youtube.

Kristiansand har alltid levert godt på musikkfronten, og i år er intet unntak

Publisert:

Kristiansand er kjent for sine festivaler om sommeren. Palmesus, Maakeskrik, Q25, Ravnedalen live, Cafe Generalen og Odderøya live er noen av stedene folket i Kristiansand vil bli servert musikk i år.

Musikken er hentet inn fra hele verden. Martin Garrix er en av verdens mest kjente DJ-er. Nederlenderen spiller ukentlig på store fester i Miami og Los Angeles, og i sommer er han også å finne på Palmesus.

Tom Stræte Lagergren, bedre kjent som Matoma spiller også på Palmesus i år. Han har gått fra å være helt ukjent, til å bli verdenskjent på et par år.

[img145567_2RM]

Det er ikke bare de yngre som får sitt i sommer. Legenden Kim Larsen skal spille i Ravnedalen, og konserten nærmer seg utsolgt. 70-åringen holder fortsatt koken, og det blir alltid stemning når han drar frem gitaren.

Hip Hop entusiastene kan også glede seg til sommer på Sørlandet. Blant annet Tommy Tee og House of Pain besøker byen.

 

Vi har laget en film med det vi mener er noen av konsertene man bør få med seg i sommer.

 

[youtube]https://youtu.be/QzZ1lhZ1iHk[/youtube]