Sørnett

Merkeklær inntar Markens

Fullt kjør: Bygningsarbeiderne legger siste hånd på verket før motehuset M30 åpner denne uka i Markens. Foto: Paul André Sommerfeldt.

Fullt kjør: Bygningsarbeiderne legger siste hånd på verket før motehuset M30 åpner denne uka i Markens. Foto: Paul André Sommerfeldt.

I morgen og torsdag åpner tre splitter nye klesbutikker side om side i Markensgate. Blant de som satser på Kristiansand er den svenske kjeden MQ Retail.

Publisert:

Hege Koteng er regionsjef i Norge for den svenske kleskjeden MQ Retail. Kjeden har eksistert i Sverige siden 50-tallet, og i 2010 åpnet de sin første butikk i Norge. Nå åpner snart dørene for publikum i Markensgate.

[img64460_2RM]

Satser i sør
- Vi satser på Kristiansand fordi det er en bra by, og fordi vi har fått en veldig fin beliggenhet. Dessuten er det god plass for oss på det norske markedet . Koteng ønsker også å være med på å bidra til å snu kjøpesenter-trenden, og håper å trekke så mange som mulig til sentrum og Markens i stedet.- Vi har store forventninger til Kristiansand, og i morgen kveld har vi offisiell åpning av butikken, forteller Koteng.

- Dette er stas
Blant dem som gleder seg over at Kristiansand nå utvider med tre nye motebutikker, er blogger og fotograf Monique Lund.

[img64460_3RM]

- Dette er kjempegøy. Kristiansand trenger sårt større utvalg, så dette er stas, sier motebloggeren til Sørnett.

- Så langt har det kun vært noen få butikker med merkeklær her i byen, som har gjort at man gjerne må dra andre steder for å få tak i ting, sier Lund.
Hun håper i likhet med Koteng at åpningen av motehuset vil bidra til å trekke mer folk ned i Markens.
Lund mener Kristiansand med dette har fått et moteriktig løft, og forteller avslutningsvis at hun selv skal delta på åpningen av MQ Retail onsdag kveld.