Sørnett

Mye spennende på Sørnett fremover

OPPSTART: Studentene ved Mediehøgskolen er i full gang med praksisperioden. Foto Zhilwan Manbari

OPPSTART: Studentene ved Mediehøgskolen er i full gang med praksisperioden. Foto Zhilwan Manbari

Studentene ved NLA Mediehøgskolen er i gang med praksisen sin på Sørnett igjen. Det betyr at Sørnett kommer til å være mye mer aktiv de neste fem ukene fremover.

Publisert:

Henrik Gill som er en av studentene ved Mediehøgskolen gleder seg til ukene fremover og ser mest frem til samarbeidet med Kristiansand Avis hvor han og flere andre fra skolen skal bruke halve praksisperioden sin. En av studentenes veiledere under praksisperioden Espen Sørmo Strømme sier at samarbeidet med Kristiansand Avis er en fin start på veien inn til bransjen og gir studentene verdifull erfaring med livet som journalist.

 

Jeg har store forventinger til å være i Kristiansand Avis siden jeg har aldri gjort det før.

- Henrik Gill

[img148495_2RM]

Hektisk periode.

Espen har også forventninger til studentene som skal ha praksisen sin i Sørnett og legger ikke skjul på at det kan bli tøft for noen av studentene. Men både han og resten av veilederene skal gjøre det de kan for å hjelpe dem så godt de kan.

Mer direktesendinger

Under denne perioden skal studentene prøve seg mer på direktesendinger både på TV og radio, - Det er mye som må planlegges godt før en direktesending, alt fra programledere til gjestene må klaffe sier Strømme. Dette blir også verdifull erfaring for studentene siden det er sånn dagens mediebransje har blitt.

 

[img148495_3LM]