Sørnett

Dette skjedde natt til fredag

Illustrasjonsfoto. ARKIVFOTO.

Illustrasjonsfoto. ARKIVFOTO.

Slosskamp i Rådhusgata, flere parter involvert.

Publisert:

Politiet i Agder meldte kl. 02:55 i natt at det har vært et slagsmål i Rådhusgata. Flere parter er involvert i hendelsen. Politiet meldte at det var snakk om fem personer som ble er bortvist fra stedet, fire personer er anmeldt for ordensforstyrrelser og to er innbragt til politistasjonen. Det ble også meldt at en kvinne som var involvert i hendelsen ble sendt til legevakt for sjekk. Ingen involverte er alvorlig skadet. Videre skriver Fædrelandsvennen at de involverte i hendelsen skal være i 20-årene. Bakgrunnen for hendelsen er ukjent.

Politiet kunne også informere om at det i 21.00 tiden var et butikktyveri i en matvarebutikk i Lyngdal. En mann og en dame skal være tatt. Forholdene skal være under kontroll.

Det har vært fartskontroll i Bygland, der er en person tatt i fartkontroll, 71/km i 60-sone. Det har også vært fartskontroll i Fidjane. Der ble det rapportert tre forlegg for fart. Høyste farten var på 92km i 70-sone. En av de involverte har fått førerkortet beslaglagt pga. for mange prikker.