Sørnett

En nytelsens dag

Marthe Sørflaten viser frem produktene hun har i butikken. FOTO: Kondomeriet

Marthe Sørflaten viser frem produktene hun har i butikken. FOTO: Kondomeriet

I år faller Valentinsdagen på en søndag og kjærligheten kan markeres på flere forskjellige måter.

Publisert:

Det vil i de kommende dagene være travle timer for de ansatte på Kondomeriet på Sørlandssenteret i Kristiansand, grunnet valentinsdagen 14. februar. De har stor tro på gode resultater også i år. I løpet av året er det et flertall av menn som tar seg turen for å gjøre en handel.

Gavetips for en dag med kos

[img219487_2RM]

Når vi nærmer oss dagen for kjærlighet og kos, kan de ansatte se et større salg av varer som er ment for kvinner, menn og par. Den mest populære varen når det gjelder kvinner er Womanizer. Den omtales som kremen av kremen når det kommer til nytelse.

- Er det noen anbefalinger når det kommer til menn?

- Tidligere så vi at mannen handlet mye til parforholdet og partner, men nå kan vi tydelig se en økning av menn som kjøper sexleketøy til seg selv og egen nytelse, forteller presseansvarlig i Kondomeriet, Marthe Sørflaten.

[img219487_3LM]

Ifølge Marthe så har nå gutta fått Arcwave Ion masturbator. Et av de kuleste sexleketøyene for menn på markedet akkurat nå! Arcwave Ion bruker den samme trykkbølgeteknologien som Womanizer har blitt så elsket for og gir mannen en helt unik opplevelse.

Når dagen skal feires på søndag. Hvilke produkt er da anbefalt for par?

- Vi selger mye parleketøy som penisringer, parvibratorer, glidemiddel med smak, massasjestaver og så mye mer. I tillegg selger vi mye av nyheten We-Vibe Melt by Iselin Guttormsen. Dette er et samarbeid med sexolog og influencer Iselin Guttormsen. We-Vibe Melt er det perfekte parleketøyet da den kan brukes under samleie, i tillegg styres med app fra andre siden av jordkloden om man ønsker.

I år blir det andre boller

[img219487_4RM]

- Har dere noen andre varianter som kan sprite opp dagen, nå som det også er fastelavn samme dag?

- Hva er vel bedre enn å sprite opp fastelavens med en spennende erotisk pakke, for eksempel et erotisk spill, massasjeolje eller deilig glidemiddel med bringebærsmak? Da kan jeg garantere at det blir andre boller, smiler Sørflaten.