Sørnett

Matfestivalen gjør en ny vri

Neste uke er det igjen klart for den populære matfestivalen i Kristiansand, i år er det en omprofilering av konseptet som betyr at man kan gjøre et kupp på alt fra Snadderkiosken til Bølgen og Moi.

Publisert:

Siden 2010 har antall besøkende på ”Spis for 100-festivalen” økt. Nytt i år er at konseptet er endret slik at rettene også kan koste 125 og 150 kroner. Festivalen har dermed fått nytt navn ”Spis ute uka”.

Henning Ross Vestavik, som er
prosjektleder for festivalen, forteller at det er for å få med også gourmetrestaurantene på konseptet.
-Jeg tror at denne omprofileringen vi har gjort vil gjøre at vi kan til sammen selge enda flere retter enn vi har gjort de tidligere årene.

Går for rekord!
Vestavik forteller at det er 50 restauranter med på opplegget, og at de har satt seg et mål om å selge like mange måltider som det er innbyggere i Kristiansand, al

tså over 90 000 på en uke!

Menyen for alle spisestedene ble sluppet 1. februar, her er det alt fra burgere, tapas og biff til kveite. Noe for enhver smak!

Bon appetitt!