Sørnett

Nå kan kunstgresset skiftes ut

foto: arkiv

foto: arkiv

Etter gårsdagens bystyremøte ble det vedtatt å hastebevilgjøre 25,6 millioner kroner, for å gjøre rehabiliterings arbeid på kunstgressbanene ved Kristiansand stadion.

Publisert:

Da bystyret skulle samles i går, var saken om rehabilitering av kunstgressbanene i Kristiansand på agendaen. Denne gangen var forslaget fra formannskapet å godkjenne den ekstraordinære finansieringen på 25,6 millioner kr. 12 millioner kr av de skulle tas fra kommunens disposisjonsfond. Det var Fvn.no som meldte om saken først.

Dette ble votert inn med 11 stemmer mot 4. Noe som betyr at omleggingen av det snart 20 år gamle kunstgresset, kan skiftes i år. Det gjør de som er glad i å spille fotball i byen veldig fornøyd.

- Det høres bra ut at de endelig skal skifte det gresset her. Det er flere harde partier på banen og det har virkelig sett sine bedre dager, sier Christoffer Knudsen som var på banen i dag for å spille fotball.

- Jeg kan se for meg at man enkelt kan bli skadet når man spiller her, gresset er slitt og hardt. Det er en fin plass å spille på, så når det kommer et bedre kunstgress her blir det veldig gøy, sier Kristian Kristengård som også var på banen for å spille i dag.

Du kan lese mer om kunstgresset i en sak Sørnett gjorde tidligere i mai her.