Sørnett

Vipers re-signerte storspillere

Resignert Marta Tomac har stor tro på at målsetningen kan bli gjennomført. Foto: Herman Sønju

Resignert Marta Tomac har stor tro på at målsetningen kan bli gjennomført. Foto: Herman Sønju

Daglig leder Terje Marcussen presenterer Dyreparken som ny sponsor til Vipers. - Vi er en sunn klubb med penger på bok. Vi ønsker å fortsette å jobbe mot å oppnå folkelighet, åpne profiler, merkevarebygging, prsetasjonskultur, vinnerkultur og et genuint ønske om å bli best, sier Marcussen.

Publisert:

På dagens pressekonferanse i Dyreparken i Kristiansand avslørte trener Ole Gustav Gjekstad at han og syv spillere har fått forlenget kontrakt de tre neste årene. De resignerte  er landslagsspillere Heidi Løke, Katrine Lunde, Silje Waade, Marta Tomac og Malin Aune. I tillegg til Vilde Jonassen og Tonje Haugjord Refsnes.

- Vi er stolte av å være i samarbeid med Vipers. Spillerne er gode rollemodeller. Vi liker de som har ambisjoner og vil noe, det er derfor vi har valgt å gå inn i dette samarbeidet. Sier markeds og kommunikasjonsdirektør av Dyreparken Anniken Schjøtt.

Gjekstad er opptatt av å resignere spillere som allerede er på kontrakt. Han omtaler spillerene som gode kulturbærere som er med å løfte klubben videre.

 

- Det var ingen andre lag som fristet på samme måte som Vipers gjorde.

 

 

Dette forteller Marta Tomac til Fædrelandsvennen. - Det er gøy å ta nye steg, vi har vært sammen en god stund og har opplevd mye sammen. Vi på banen kommer til å sørge for at vi tar et nytt steg hvert år.

- Vi har trua, sånn som vi presterte i fjor er det klart at vi fikk smaken på mer med klubben og vi hadde ikke signert lenger kontrakt hvis vi ikke hadde hatt trua på å nå målet. sier landslagsspiller Malin Aune.

[img201959_2LF]

- Jeg er enig i det Gjekstad sa om at kontinuitet og relasjoner over lengre tid er viktig for å prestere, og gjør at jeg har troa på at vi skal klare å nå målet. Sier Silje Katrine Waade.

For å nå det store målet om å vinne Champions League innen 2023 mener både spillere, trener og styret at en økende og stabil økonomi er viktig. Samtidig påpeker Gjekstad at de fortsatt henger langt etter de største klubbene i Europa, selvom de har økt omsetningen med 21 millioner siden 2009.

[img201959_3LF]

- Gøy, høye målsetninger krever mye av oss, har litt konkurranseinnstinkt, være litt all inn. Vipers er kommet bedre og bedre med. Noen andre klubber har økonomien en annen klasse,  men det Vipers får til her er veldig bra. Glad for at så mange spillere har valgt å være her, til fordel for store klubber i Europa. Katrine Lunde.

 

[img201959_4LM]

- Jeg trives veldig godt i klubben og jeg synes det er utrolig viktig at vi har ambisjoner. At vi har signert så mange spillere er viktig for videre satsing. Jeg har stor tro på en seier i Champions League. Med de store ambisjonene vi setter oss tror jeg det skal være mulig. Sier Heidi Løke.

 

 

Marcussen er fornøyd med å ha Dyreparken med på laget og lover flere spennende nyheter fremover. - Dyreparken er en av de største bedriftene i Kristiansand. Vi synes avtalen er veldig bra for oss, en god inntektskilde for klubben. Med så mange landslagsspillere med på ny signering på en gang, hvor alle har tilbud fra andre klubber, mener Marcussen at dette er av stor internasjonal interesse.

- Vi har holdt på i tre måneder for å få alle kontraktene i havn og har fortsatt med oss en trener som har blitt jaktet på av andre klubber. Det kommer selvfølgelig noe spennende i tida fremover. Avslutter han til Fædrelandsvennen.

[img201959_5LF]