Sørnett

Odderøya Live i rute

Snart vil internasjonale Bryan Adams, nasjonale Donkeyboy og lokale Angels Motel entre scenen på Odderøya, og alt går etter planen.

Publisert:

Det er bare tre dager igjen til den lille festivalen Odderøya Live blir arrangert i Bendiksbukta på Odderøya, og sceneriggerne er godt i gang.

- Sceneriggerne begynte så vidt i går, og de vil bli ferdige i god tid, forteller informasjonsansvarlig for Odderøya Live, Vidar Mortensen.

Mortensen, sammen med dem han omtaler som flinke folk, ønsket allerede i kjølvannet av Quart-festivalens nedleggelse å fortsette å arrangere konserter.

- Når noe gammelt går ut, kan noe nytt vokse frem, sier han engasjert.

Planlegger underveis

Videre forteller han at de ikke vil binde Odderøya Live til fastsatte datoer, men heller lage gode enkeltdagsfestivaler etter hvilke artister som er på turné.

- Er det rett artist som er på veien, kan vi lage festival, sier Mortensen.

Dette er imidlertid bare hvis de to festivaldagene med blant annet Bryan Adams og Pink går som forventet.

På spørsmål om hvordan tilbakemeldingene har vært, svarer Mortensen dette:

- For det første  er dette et konsept som det går an å forstå. Det virker troverdig og gjennomførbart, i motsetning til visse andre festivaler, humrer han.

- Den andre tilbakemeldingen går på valg av artister. Publikum liker Bryan Adams og Pink, sier Mortensen fornøyd.

For alle

Han forteller at de ikke har hatt noen mål om en ungdomsprofil, som for eksempel Hove, men heller inkluderer på tvers av aldersgruppene.

- Vi har engasjert en større del av befolkningen. Bryan Adams appelerer jo veldig bredt, siden han var en stor artist på 80-tallet. Donkeyboy (et av oppvarmingsbandene til Bryan Adams. red.anm) har en yngre tilhengerskare, men sier selv at de er inspirert av 80-tallsmusikken. Dermed er det en slags link mellom de to, forteller han.