Sørnett

Pizzabakeren ranet - ranere på frifot

Pizzabakeren i Vågsbygd ble ranet søndag kveld av to maskerte menn. Nå ønsker politiet tips fra personer som har sett noe.

Publisert:

politiPolitiet fikk melding om ranet klokken 22:30 søndag kveld. Ranerne brukte pepperspray mot de to ansatte og skal også ha truet med det som trolig er en softgun.

- De er plaget etter peppersprayen, men de hadde ikke behov for legebesøk. De blir tatt hånd om av lederen på Pizzabakeren. Men det er klart det er en tøff opplevelse, sier stasjonssjef Svein Erik Olsen ved Vågsbygd politistasjon til fvn.no.

De to ansatte som begge er i slutten av tenårene, ble i følge det de har fortalt politiet beordret ned på gulvet, sprayet med pepperspray og beordret til å åpne kassa og safen.

Usikkert signalement
Olsen sier til fvn.no at de ansatte kunne ikke gi noe godt signalement av ranerne eller si hvor de tok vegen, men den ene skal ha hatt på seg en grønn finlandshette.

Fvn.no melder at begge ranerne var menn med normal kroppsbygning, de gikk med mørke klær og er ca 180 cm høye. Den ene raneren snakket sørlandsdialekt.

Politiet har få spor etter ranet og skal mandag samle inn overvåkningsvideo fra forretninger i området. De oppfordrer også vitner til å melde seg.

[mappress]

Nøkkelord