Sørnett

Politiloggen 27. mai

Mye bråk gjorde natten travel for politiet.

Publisert:

01.30: Politiet får en melding om at en båt har gått på et skjær i Vågsbygd utenfor Løvika ved Anadøya. Båten skal først ha gått på et skjær og videre gått på land inne på Andøya. En kvinne med skader blir tatt hånd om og er innlagt på sykehus. Politiet satte umiddelbart i gang et søk etter eventuelt flere personer som kunne vært i båten, selv om kvinnen sa hun var alene. Det ble ikke funnet flere personer.

-  01.51: En vakt på Havanna i Vestre Storgate melder om problemer med to restaurantgjester. Dette ender opp med en slosskamp utenfor restauranten. En person blir pågrepet.

Like etter blir det meldt om knivstikking  i Dronningensgate. Se egen sak her.

02.22: Det blir meldt om bråk og masseslagsmål i enden av Markens – og Dronningens gate. Politiet sendte en sivilpatrulje på stedet. En kvinne som var involvert skal ha sparket en vakt som bisto politiet. Det var mye folk og politiet hadde noe problemer med å få kontroll på situasjonen. Mange folk fra politiet var opptatt med personsøk etter båtulykken og knivstikkingen. I alt fire personer blir pågrepet etter hendelsen.