Sørnett

Politiloggen fredag 22. januar.

Les politiloggen her.

Publisert:

21. januar:

23:31 Det blir rapportert om en beruset person på bussen, og politiet møter deretter bussen i Tollbodgaten hvor det fastslås at personen hadde sovnet, og ikke var beruset.

22. januar

02:10 En taxisjåfør rapporterer om en kvinnelig kunde som ikke ville betale for seg og løp fra sjåføren. Politiet kom på stedet og fikk kontakt med kvinnen som ikke hadde mulighet for å betale for seg, og politiet fikk tatt personalia for nærmere oppfølging.

03:34 En taxi kjører to menn til krysset i Tors gate og Johan Øydegardsvei. De to mennene nekter å betaler for seg og gir taxisjåføren et  slag i ansiktet. Da politiet ankom stedet var mennene forsvunnet.

03:38 Det blir rapportert om en vinglete bil ved Sødal. Politiet stopper bilen og føreren, en mann på 32 år, fremstår som beruset. Deretter blir han kjørt til legevakten for prøver for å fastslå tilstanden til mannen.

04:07 En mann møter opp på politivaken hvor han forklarer at er blitt slått ned og har vondt i hodet. Mannen kjenner den antatte gjerningsmannen, men har kun fornavnet på personen.  Mannen blir kjørt til legevaken for nærmere undersøkelse, og det venter en mulig anmeldelse.