Sørnett

Sørnett kommer i gang igjen!

Evan Todd Gilje og Sondre Røhmen gleder seg til å levere saker for Sørnett. Foto: Shayan Jalilian

Evan Todd Gilje og Sondre Røhmen gleder seg til å levere saker for Sørnett. Foto: Shayan Jalilian

NLA Høgskolens nettavis kommer til å ta pulsen på det som skjer i Kristiansand de neste fire ukene.

Publisert:

Mandag starter en praksisperiode på fire uker for journalistikkstudentene ved NLA Høgskolen på Gimlekollen. Studentene har hatt digital undervisning siden november, og skolens nettavis har ikke vært aktiv siden mai da forrige skoleår ble avsluttet.

- Det er flott å ha studentene tilbake. Det blir en helt annen dynamikk når de kan møte opp fysisk på skolene og ha praksis, sier praksisveileder Egil Sæbø.

Sæbø forteller videre at nettavisens lesere kan forvente seg mye god og interessant journalistikk, og at de kommer til å utgjøre en betydelig stemme i mediebildet.

- Det er

[img216978_2LM]

mange som jobber i redaksjonen vår. Det kommer forhåpentligvis mye godt og interessant stoff. Det blir alt fra nettnyheter til radiosendinger, sier han.

 

- Blir lærerikt

De neste fire ukene skal studentene ta pulsen på det som skjer i Kristiansand. Sørnett vil jevnlig bli oppdatert med aktuelle nyheter, samt at det vil komme TV- og radioinnslag. Andreårsstudentene jobber også med å produsere et ungdomsmagasin som vil komme ut i starten av februar.

- Det blir utrolig kjekt å komme i gang. Vi har hatt digital undervisning lenge, så det skal bli fint med litt praktisk arbeid, sier førsteårsstudent Evan Todd Gilje.

For mange av skolens studenter er dette første gangen de jobber i en nettavis.

- Det blir nok utfordrende i starten, men vi kommer til å lære mye underveis. Dette blir nok veldig bra, sier Todd Gilje.

Hans klassekamerat Sondre Røhmen nikker på hodet og er helt enig.

- Dette blir gøy, legger han til.

Sørnett tar gjerne imot tips på redaksjonen@sornett.no