Sørnett

Reddet på overtid

Alejandro Castro (blå drakt) ble onsdagens helt da han scoret det avgjørende målet i kampen mot Jerv. Foto: Guro Varberg Eriksen

En scoring i siste sekund reddet Start fra å bli ydmyket av 2. divisjonslaget Jerv.

Publisert:

- Vi møter et entusiastisk Jerv lag, men det visste vi, forklarer Mjelde.

[img110244_2RM]

Selv om Start og Jerv spiller i forskjellige divisjoner, var det ingen tegn på dette i første omgang av kampen onsdagskveld. Jerv hadde overtaket, og scoret allerede i det 16.minutt på J. J. Ugland Stadion, Levermyr.  Et presist innlegg fra Morten Benestad ender opp hos Pepa, som igjen nikket ballen inn bak Start-keeper Reinertsen. Etter 1-0 målet var Jerv det beste laget, og styrte kampen til pause. Etter pause må Mjelde ha sagt noe til Start-spillerne, for det kom et helt nytt lag ut på banen.

- Det skjedde fint lite i 1.omgang og vi får ikke det tempoet vi er ute etter, forteller Mjelde.

På trening før kampen uttalte Mjelde til Sørnett at Start kom til å stille med et sterkt lag fra start, og at de heller fikk bytte underveis. Laget fra start var tydelig ikke sterke nok, da Mjelde måtte utføre tre bytter i 2.omgang.

-  Jeg må bytte noen for å komme på det riktige sporet. Det er for å gi noen signaler til de som er utpå, at vi krever og forventer mer av dem, forteller Start-treneren.

[img110244_3RM]

I 2.omgang ble spenningen i kampen større, og mye av dette stod venstrekanten til Start, Zlatko Tripic for. 1-1 målet sørget Glenn Andersen for på en corner med et kvarterigjen av kampen. Etter utligningen ble kampbildet annerledes, og Start tok over styringen. 6 minutter på overtid, får Tripic lagt inn ballen. Castro var på rett sted til rett tid, og satte inn vinnermålet for Start.

- På slutten presser vi mye på. Hvis vi ikke hadde fått målet på overtid, tror jeg vi hadde tatt de i ekstra omgangene. Jerv ble slitne på slutten, sier Tripic.