Sørnett

Sparebanken Sør stolt hovedsponsor av Start

Nye drakter: F.v Matthias Vilhjalmsson, Håkon Opdal og Espen Hoff viser frem de nye draktene til Start. Foto: Guro Varberg Eriksen

Nye drakter: F.v Matthias Vilhjalmsson, Håkon Opdal og Espen Hoff viser frem de nye draktene til Start. Foto: Guro Varberg Eriksen

Under pressekonferansen mandag ble det klart at Sparebanken Sør er den nye hovedsponsoren til Start.

Publisert:

 

 

- Vi håper med denne avtalen at Start blir mer attraktivt sponsorobjekt, forteller daglig leder i Start, Even Øgrey Brandsdal.

Start, som var uten hovedsponsor i fjor, kunne under mandagens pressekonferanse stolt vise fram den nye avtalen med Sparebanken Sør. Avtalen med Sparebanken Sør er 3-årig, med mulighet for 2-års forlengelse. Øgrey Brandsdal forteller at avtalen har blitt til gjennom tilbud og etterspørsel, og etter mye jobbing har de klart å fine skjæringspunktet som passet både Start og Sparebanken Sør. Selv om de ikke har fått på plass alle sponsorene enda, forteller Øgrey Brandsdal at de så langt ligger i rute til å få alle sponsorene klare til seriestart.

Det vil og komme endringer i det visuelle uttrykket på draktene, og den velkjente Start-logoen i blå og hvitt vil komme i sort utgave på draktene.

- Dette skaper en bedre profil, og vil skape en mer helhet til draktene, som man ser blir brukt mye i resten av Norge og internasjonalt, avslutter Even Øgrey Brandsdal med.