Sørnett

Start satser på 10.000 tilskuere på fredag

Alex De John, Robert Sandnes og Austin Ikenna møter fansen på Sandens. Foto: Ron Henning Sundvor

Alex De John, Robert Sandnes og Austin Ikenna møter fansen på Sandens. Foto: Ron Henning Sundvor

Start har satt alle midler i bruk for å få sørlendingene til å komme på sesongens viktigste kamp mot Mjøndalen på fredag.

Publisert:

Startspillerne gikk i går fra dør til dør for å selge billetter, og i dag sto de på Sandens i sentrum og lot supportere få sjansen til å vinne premier på et lykkehjul

- Det er veldig kjekt å få være en del av dette, vi får veldig mye god tilbakemelding fra fansen, sier Robert Sandnes mens han snurrer lykkehjulet for en av supporterne som vil vinne kampbilletter.

Han sier laget gleder seg til å få nesten fullsatt stadion før en så viktig kamp, og sier at nervene definitivt er på plass.

Ville det ikke hjulpet å trene mer i stedet for å stå på et kjøpesenter og spinne ett hjul?

- Hehe, vi trener ganske godt på morgenen, så jeg tror ikke det skal være noe problem.

Hjelp fra supporterne

Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal, la på mandag ut en oppfordring til supporterne på Facebook om å finne på kreative måter å få oppmerksomhet rundt kampen på.

- Det blir masse start-flagg i bybildet, flere av resturantene vil være involvert, og noen av pubene skal ha gode tilbud på mat og drikke, sa Brandsdal.

Har aksjonene vært en suksess?

- Ja! Vi gikk tom for de 3-400 billettene vi hadde med oss på dør til dør runden vår. Vi satser på å få 10.000 mennesker til kampen, sier Brandsdal.

Forrige gang Start solge over 10.000 billetter var 22. september 2013 mot Sogndal.