Sørnett

- Vi er ikke presise nok

Stemningen var laber etter overtidstapet for Viking søndag kveld. Foto: Tommy Solem

Babacar Sarr følte seg som syndebukk, men Mjelde påpeker at det var presisjonen som tapte kampen.

Publisert:

Babacar Sarr ble offer for et svært uheldig selvmål på overtid av søndagens kamp mellom Start og Viking. Målet førte til at Start tapte 1-2 for rogalendingene. Sarr følte selv han sviktet laget, men Mons Ivar Mjelde mener det var den kollektive presisjonen som manglet og sier at inneffektivitet var grunnen til at Start ikke lot poengene bli igjen i Kristiansand. - Når vi misser og misser på sjansene skjønner vi at dette kan ende uavgjort, men at vi skulle tape på overtid det er tungt å svelge, sier Mjelde.

En som i hvert fall var fornøyd med sin egen innsats etter kampen var Espen Hoff. Han sendte Start i ledelsen i først omgang og hadde et skudd på innsiden av stolpen i andre omgang. Han sier han trives meget godt i rollen bak spissen. Den mest fornøyde etter kampen var uansett Kjell Jonevret. Han var ekstra fornøyd med at de sikret tre poeng på en bortebane hvor ikke mange har vunnet. - Nå har vi 16. mai kampen hjemme som neste kamp og det er klart at dette gir jo optimisme i byen.

Se fullstendige intervju med Sarr, Mjelde, Hoff og Jonevret i videovinduet under:

Som nevnt spilles neste tippeligarunde 16. mai og regnes som fotballens store festdag. Start reiser da til Skien for å spille mot Odd på Skagerak Arena, mens Viking tar i mot Hønefoss på hjemmebane.