Sørnett

Vigør klar for 3. divisjonsspill

FORNØYDE: Lagleder Vigør, Frode Thomassen og spillende trener Leif Otto Paulsen. Foto: Morten Torjussen

FORNØYDE: Lagleder Vigør, Frode Thomassen og spillende trener Leif Otto Paulsen. Foto: Morten Torjussen

Vigør tok det ene nødvendige poenget og sikret opprykk i gårsdagens kamp.

Publisert:

 Les mer:

Fløy 2 – Vigør 2-2 (0-2):

Det var en fornøyd gjeng Sørnett møtte etter kampen mandag kveld. Selv om det bare ble ett poeng og uavgjort var laget i kjempehumør og slo seg løs i garderoben.

- Dette var godt. Det har vært målet hele sesongen så det er godt å få det i boks selv om vi skulle hatt tre poeng, forteller spillende trener, Leif Otto Paulsen, etter å ha feiret med spillerne sine.

Se video av jubelbrusen under:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3xCNNSMAVZ0[/youtube]

Vigør press

Ett poeng mot Fløy 2 var nok til å sikre opprykket fra 4. til 3. divisjon. Vigør gikk ut i hundre fra kampstart, noe som ga uttelling etter allerede 9 minutter da Benjamin Olesen på vakkert vis sendte bruntrøyene i føringen med et langskudd fra utsiden av 16 meteren.

- Jeg har ikke vært med på noe opprykk før så det må feires, sier Olsen

Halvannet minutt senere kom Leif Otto Paulsen alene med Fløys keeper og satt ballen i mål.

- Det skulle bare mangle at jeg satte den, uttaler Leif Otto Paulsen fornøyd og hadde følgende å si om kampen:

- Det var et lag som ville spille og et som ville ligge bak å kontre. Så de (Fløy 2 red.anm.) fikk det som de ville til slutt. Litt mer dyktighet så hadde vi tatt det greit hjem.

Vigør holdt nullen til litt ut i andre omgang, når Fløy reduserte på en corner. Utlikningen kom på straffe da Fløy fikk tildelt straffe 15 minutter før slutt. Selv om laget fra Flekkerøy fikk en spiller utvist, klarte ikke Vigør å utnytte overtallet og sjansene.

Tøffere motstand venter

Klubben står bokført med bare ett tap så langt i sesongen. Nå venter 3. divisjonsspill og tøffere motstand for laget fra Hellemyr. Med flere rutinerte spillere med erfaring fra høyere nivå ligger det til rette for å kunne satse neste år. Men hvilke ambisjoner laget har vil ikke treneren ut med foreløpig.

- Nå skal vi sette oss ned i morgen å diskutere litt hvordan vi skal legge løpet videre så får vi se hva som kommer ut av det, sier Paulsen.

Målscorer Olsen gleder seg til spill på høyere nivå.

- Neste år får vi jo bedre motstand i forhold til i år. I år har det vært veldig opp og ned. Så det ser jeg frem til, avslutter han.

Nå gjenstår bare to kamper for sesongen. Hjemme mot Rygene og borte mot Start 3.