Sørnett

- Sprengt kapasitet

Bakerene i Kristiansand selger som aldri før.

Publisert:

Den siste tiden i mediene har det vært fokusert på et sunnere kosthold. Dette ser ikke ut til å hindre Kristiansands borgere å handle bakevarer hos de lokale bakerne.

- Vi har ferske varer hver morgen, og salget øker,  forteller daglig leder i Geheb Conditori Kjetil Hodne.

Man skulle tro bakerne slet med konkurransen fra dagligvarekjedene gjorde at bakeriene sliter, men slik er det ikke.
Bakemester Torgrim Hansen jobber med sprengt kapasitet.

- Det er egentlig så enkelt at vi produserer kvalitet, sier han.

Han misliker måten dagligvarekjedene går fram på.

- De reklamerer for ferske varer, når de egentlig varmer opp nedfryste produkter, sier Hansen til Sørnett.

Selv om bakerne selger som aldri før har de også sunne alternativer til kundene, hvor fokuset ligger på å oppfylle kundenes ønsker.

- Vi gir kundene det de vil ha. Det er blant annet lavkarbo og grove bakevarer de spør etter, og vi leverer kvalitet sier Jon Vidar Josephsen i Søren Kristensens Bakeri.