Sørnett

Suksessfull start for Seniorkilden

Asbjørn Arntsen og Birte Myhrstad, som til daglig er musikklærere ved UiA, spilte henholdsvis piano og sang for pensjonistene. Foto: Olav Andreas Hoel.

Asbjørn Arntsen og Birte Myhrstad, som til daglig er musikklærere ved UiA, spilte henholdsvis piano og sang for pensjonistene. Foto: Olav Andreas Hoel.

Arrangøren hadde forventet rundt 50 oppmøtte, men over 250 mennesker hadde møtt opp på den første Seniorkilden-samlingen.

Publisert:

Seniorkilden ble åpnet med allsang, ledet an av Asbjørn Arntsen og Birte Myhrstad. Det ble sunget lokale viser, og pensjonistene virket å stortrives.

Seniorkilden er er tilbud til eldre i Kristiansand, og arrangeres hver tirsdag formiddag. Sang blir en viktig del av opplegget, og det skal startes opp et kor for de som ønsker det.

- Gledet meg

Birte Myhrstad debuterte på Kilden, og det var noe hun hadde gledet seg til lenge.

[img46711_2RM]

- Jeg har sunget mye for seniorer, men var noe spesielt med å synge i Kilden for førse gang. Det var strålende å synge her, og det har vært noe jeg har gledet meg til lenge, sier hun til Sørnett.

Hun setter også stor pris på oppmøtet i formiddag.

- Det var et fabelaktig oppmøte. Jeg tror det var 27o oppmøtte, sier en entusiastisk Myhrstad, som var forsanger sammen med  Asbjørn Arntsen på piano.

- En fest

[img46711_3RM]

Det var ikke bare arrangøren som var godt fornøyd med åpningen. Marit Abrahamsen hadde kommet fra Søgne for å få med seg allsangen, og var godt fornøyd etterpå.

- Det var en fest. Jeg kommer gjerne tilbake.

Kommer du til å delta i seniorkoret?

- Nei, jeg tror ikke det. Jeg kommer jo fra Søgne.

- Fantastisk helg

Direktør i symfoniorkesteret på Kilden, Håkon Berge, forteller om en fantastisk åpningshelg med 10.000 innom på omvisning, og tilbakemeldingene har utelukkende vært positive. - 99 prosent av de frammøtte har kommet med positive tilbakemeldinger, sier Berge.