Sørnett

Til norgesfinalen i prestisjefylt DJ-konkurranse

Line Camilla Engstrøm er klar for norgesfinalen i Movida Corona. Her spiller hun på utestedet Kick i vinter. Arkivfoto: Lena Rustan Fidjestad

Line Camilla Engstrøm er klar for norgesfinalen i Movida Corona. Her spiller hun på utestedet Kick i vinter. Arkivfoto: Lena Rustan Fidjestad

I morgen skal Line Camilla Engstrøm (27) i ilden i norgesfinalen i DJ-konkurransen Movida Corona.

Publisert:

- Jeg er veldig nervøs. Det blir bare verre og verre for hver dag som går, forteller DJ Line Camilla Engstrøm som går under navnet Msdj LineMj.

Hun er en av fem DJ-er som har blitt valgt ut til å delta i finalen i DJ-konkurransen ved navn Movida Corona som arrangeres i Oslo morgen. Vinneren av norgesfinalen går videre til europafinalen i Madrid i november, der 22 DJ-er fra ulike land skal konkurrere om å spille minst to kvelder på nattklubben Pacha i Ibiza. Vinneren vil også være med på Movida Corona sin egen turné som headliner i flere land i 2012, og delta med egne låter på minst tre Pacha Recordings CD-er.

- Det er verdens mest prestisjefylte DJ-konkurranse. Til vanlig tør jeg ikke drømme om store ting, men i det siste har jeg ikke klart å la være, innrømmer Engstrøm.

Engstrøm har kun vært DJ i tre år, siden hun ble introdusert til det via sine kamerater. Likevel gikk hun videre fra delfinalen i Stavanger, hvor hun konkurrerte mot 23 andre håpefulle DJ-er, som en klar favoritt.

[img48549_2RS]

- En av dommerne røpte at jeg var den eneste de ikke var i tvil om at skulle gå videre til siste runde i Stavanger. Jeg fikk mye ros både fra deltakere og andre som var tilstede, sier 27-åringen.

- Jeg tror jeg har et fortrinn siden jeg er jente i en såpass mannsdominert bransje, ved at jeg skiller meg ut. Dommerne ser etter utstråling, tekniske ferdigheter og evnen til å spille de rette låtene. De vurderer om du passer til Pacha-profilen, forteller hun.

Hun har brukt den siste uken til å velge låter. Til vanlig spiller hun på Penthouse i Kristiansand, og har vært innom de fleste utestedene i byen og snurret platene sine tidligere. Som deltaker i Movida Corona kan det åpnes nye dører.

- I en konkurranse som Movida Corona får man sjansen til å vise seg frem. DJ-ene som vinner konkurransen, får muligheten til å reise verden rundt.