Sørnett

Tror ikke på strippesuksess

Ap-politiker Mette Gundersen tror ikke den nye strippeklubben i Kristiansand vil slå an.

Publisert:

I går kunne du lese om åpningen av den nye strippeklubben i Kristiansand sentrum. Etter to mislykkede forsøk på etablere strippeklubb her i byen, har Dreams Showbar planer om å snu trenden.

Mette Gundersen, politiker i Arbeiderpartiet i Kristiansand, er derimot i tvil om den nye strippeklubben vil slå an i Kristiansand, og tror ikke markedsgrunnlaget er stort nok.

- Jeg tenker at når det er tredje gang man forsøker å etablere en strippeklubb på samme stedet, så sier det meg at Kristiansand ikke er et marked for denne typen etableringer, forteller Gundersen til Sørnett.

Motstand

Da Dreams Showbar åpnet sine lokaler i Bergen for to år siden, ble det møtt med stor motstand fra kvinnegruppen Ottar og andre kvinnebevegelser, men Gundersen tror ikke vi vil få se den samme oppstandelsen her i Kristiansand.

- Vi har jo ikke noen avdeling av kvinnegruppen Ottar her i byen, og det er jo de igjen som har stått for demonstrasjonene i Bergen og andre steder, forteller hun, men Gundersen mener allikevel at den nyåpnede strippeklubben kan bli møtt med motstand fra andre steder.

- Det er ikke bare kvinnefronter og Ottar som er i mot dette. Det er klart at det er mange som er i mot strippeklubber, og som er i mot at man skal betale penger for å se på en naken kropp.

Og på spørsmål om hva hun tror en strippeklubb vil si for Kristiansand som by, er hun klar i sin tale:

- Det er klart at i forhold til uttrykket eller omdømmet til Kristiansand, så tror jeg vi hadde klart oss uten.