Sørnett

Vekter skutt med softgun

FOTO: Kristin Skogheim

FOTO: Kristin Skogheim

Fire personer innbragt etter å ha skutt en vekter med softgun fra en terrasse i sentrum.

Publisert:

Geir Andersen, Operasjonsleder i Agder politidistrikt, forteller til Sørnett at det har vært en rolig kveld og natt for politiet, men at det har vært noen få bråkmakere som er innbragt og vil bli anmeldt.

Politilogg

2238 Politiet blir kontaktet angående en mann i beruset tilstand som lager bråk på Odderøya Live. Han skal ha slått etter personalet og vakter og oppført seg truende, og ble dermed innsatt og anmeldt. Det meldes ellers om rolige forhold på konserten.


0053 Politiet får en melding om noen ungdommer som har knust et vindu hos Interiørdesign i sentrum. Da politiet kommer er gjerningsmennene vekk, men saken vil bli etterforsket og politiet vet hvem pøblene er. Vinduet blir midlertidig forseglet.


0112 Politiet pågriper en 19 år gammel mann som oppfører seg dårlig på utestedet Leopold i sentrum. Han nekter å oppføre seg, og er ekkel og ubehagelig mot de ansatte og andre til stede. Han blir anmeldt for ordensforstyrrelse, og innbragt.


0147 Politiet får melding om at noen skyter på en vekter fra en terrasse i sentrum. Politiet går inn i leiligheten og beslaglegger våpen og pågriper fire personer som vil bli anmeldt. Våpenet er av typen softgun.


0332 Politiet møter en mann i Rådhusgata som lager bråk og nekter å fjerne seg fra stedet selv om politiet ber om det. Han ble innbragt til politistasjonen og vil bli anmeldt.