Sørnett

- Vi har aldri nok vaffelrøre

FORNØYDE: Studentprest Hans Jørgen Wennesland (t.v) og Elin Moen er svært fornøyde med suksessen til "Coffee Hour". FOTO: Anders Holtet

FORNØYDE: Studentprest Hans Jørgen Wennesland (t.v) og Elin Moen er svært fornøyde med suksessen til "Coffee Hour". FOTO: Anders Holtet

«International coffee hour» på UIA har vært en stor suksess siden oppstarten i september.

Publisert:

- Vi har hatt en god økning det siste året og det er vi fornøyd med, sier studentprest ved UiA Hans Jørgen Wennesland. Konseptet «International coffee hour» startet opp i september og har i løpet av semesteret klart å opparbeide seg en en god andel faste gjester. Det går ut på å gi utvekslingsstudenter ved UiA en mulighet til å konversere og møtes en gang i uken over en kopp kaffe og vafler. Det ser studentene ut til å sette pris på.
- Da vi startet hadde vi 50-60 studenter innom, mens vi nå har 60-70, forteller Wennesland
Med seg har han medhjelper Elin Moen. Hun presiserer at pågangen er stor og god.
- Vi har aldri nok vaffelrøre, presiserer Moen.

- Jeg tror veldig mange synes dette er en ålreit møteplass, sier studentpresten.
Men med 150 studenter fra utlandet fordelt på 10-12 nasjoner opplever man mange forskjellige religioner. Studentpresten mener selv det ikke har bydd på noen store utfordringer.
- Vi er nøye på at dette skal være en nøytral grunn for alle og det virker som ingen har noen problemer med det, konstaterer Wennesland.

Hans medhjelper Moen kan også fortelle om vennskap som har blitt knyttet på tvers av religioner.
- Mange har vært sjenerte i starten, men har etter hvert opplevd å bli gode venner på tvers av sin trosbakgrunn.