Sørnett

Spiller med konkurstrussel over hodet

Spillende trener: Vanja Stefanovic med ballen, har tatt over trenerjobben i Donn. FOTO: Kjetil Vataker Johansen

Spillende trener: Vanja Stefanovic med ballen, har tatt over trenerjobben i Donn. FOTO: Kjetil Vataker Johansen

Om Donn vinner kampen mot Arna-Bjørnar på lørdag, er de nesten umulige å ta igjen med tanke på nedrykk. Likevel sliter de fortsatt med pengeproblemene som kan slå klubben konkurs.

Publisert:

Donn står med ni poeng mer enn nedrykkrival Linderud/Grei med fire kamper igjen av sesongen. Om de vinner kampen mot Arna Bjørnar på lørdag vil det i verste fall være nesten umulig å havne under streken. Den to uker ferske, spillende treneren Vanja Stefanovic, velger å ta det med ro foran den viktige kampen.

- Det er klart kampen er viktig, men vi velger kun å se på den som neste kamp på lista. Vi har som mål å ta tre poeng, selv om Arna Bjørnar er en god motstander.

Selv om klubben sportslig kan sikre seg videre toppserie spill, er ikke saken den samme for økonomien. Klubben skylder, ifølge NRK Sørlandet, et stort beløp i forskuddstrekk og arbeidsgiveravgift. I tillegg til flere hundre tusen kroner i ubetalte regninger.

- Vi jobber med flere ting for å redde klubben, uten å kunne si noe konkret. Situasjonen er vanskelig, men vi hadde aldri jobbet så hardt om vi ikke hadde tro på at det fortsatt er mulig å unngå konkurs.

Det fortalte Frithjof Jakobsen som er Oppmann i FK Donn. Klubben har frem til 12. november å betale det de skylder kemneren i Kristiansand. På tross av den vanskelige situasjonen, er Stefanovic imponert over moralen til spillerne.

- Alle oppfører seg veldig profesjonelle på tross av vår usikre fremtid. De møter opp på treningene og gjør pliktene sine for klubben. Alle er på tå hev.

[sniplet faktaboks]