Sørnett

Spiller vi mer enn før?

Kristian Solvang 20

Kristian Solvang 20

Hva kan man finne på hjemme under koronapandemien?

Publisert:

Den siste tiden har mange tilbrakt mesteparten av tiden, hjemme på sofaen eller foran pc skjermen, hva holder de på med? noen sitter og ser tv dag inn og dag ut, men mange har tatt opp videospill for og få tiden til og gå.

 

Nye spill som, Call of duty warzone og Riot Games Valorant, har blitt giganter i markedet i løpe av få måneder, og videospillselskaper, som Ubisoft, Steam og Origin, har fortalt at de har hatt, en massiv økning av både salg av spill, og gjennomsnittstiden spillere bruker daglig på deres kontentum.

Kristian forteller at han spilte veldig mye før, opp til fem-seks timer dagen, og enda mer i helgene, men i det siste har det dabbet veldig av.

Han trudde selv han kom til og spille veldig mye under denne perioden, men fant fort ut at det ville ende veldig dårlig, så han prøver og finne andre alternativer, som Netflix og trening men mener at det uten tvil er mer underholdende og spille, så lenge det er i moderasjon.

"Nå foretekker og være med venner, så klart er det litt vanskelig for tiden, men så lenge vi følger retningslinjene som myndighetene har kommet med, så går det jo helt greit"

 

 

[img209841_2LS]

Magnus spiller mye mer en før, spesielt da spill som, man aldri blir helt ferdig med,som Rust og ARK, så han alltid har noe og komme tilbake til. Han kan fort finne på og sitte hele dagen om muligheten tilbyr seg, noe som er ganske lett og gjøre for tiden.

Han sier at han ikke føler seg så utrolig produktiv om dagene, noe som kan bli litt slitsomt for hodet, men alt i alt så ser han ikke på det som et stort problem. "det er ikke så vanskelig og gjøre noe annet vis du blir lei"