Sørnett

Fitness-Evie VIP hos Arnold

I mars reiser den norske fitnessdronningen Evie Madsen til USA for å kaste glans over Arnold Schwarzeneggers egen fitnesskonkurranse.

Publisert:

 Med eget nyåpnet treningssenter og jobb som personlig trener skulle en tro at den kvinnelige fitness-eneren hadde nok å drive med. Nå har den verdensberømte skuespilleren, eks-guvernøren og fitnessguruen Arnold Schwarzenegger også invitert henne som VIP-gjest til hans eget arrangement. The Arnold Sportsfestival/ Arnolds Classic er den største multisport-konkurransen i USA, og vekker stor oppmerksomhet verden over.

Schwarzenegger ønsker glans

Den råsterke filmstjernen er selvsagt tilstede på evenementet.  I tillegg skal han som seg hør og bør være prisutdeler. Tidligere verdensmester og flekkefjæring Madsen skal ikke konkurrere under arrangementet, men den imponerende merittlisten hennes gir henne VIP-status. Tiden fremover skal brukes til hardtrening, og kroppen skal være i toppform før eventet.

- Jeg går inn i en seks ukers intensiv treningsperiode, og hele Flekkefjord kan få det med seg, sier Madsen til Fædrelandsvennen.

 

Populær etter VM-tittel

Etter 15 år i Tyskland, Spania og USA har Evie omsider vendt nesa hjemover. Tirsdag åpnet hun sitt eget treningssenter på Slippen i Flekkefjord. Verdensmesteren, som har utdannet seg til fysioterapeut ved siden av treningen, vekker naturlig nok stor interesse i hjemtraktene.

- Jeg får henvendelser fra utøvere over hele Europa som ønsker å bli trent av meg. Også fra flekkefjæringene har det vært en jevn strøm av interesserte, så åpningen går over all forventning, sier Madsen.