Sørnett

Fløy rykket ned

Fløy trener Joey Hardarsson var skuffet etter kampen mot Vidar. Foto: Aleksander Hømanberg

Sesongen gikk fra skuffende til tragisk for Fløy da de lørdag formiddag rykket ned fra 2. divisjon.

Publisert:

[nggallery id=455]Etter en skuffende sesong for Fløy, rykket de ned etter 0-0 og uavgjort mot Vidar lørdag. Før kampen visste Fløy at de mest sannsynlig måtte vinne for å overleve i 2. divisjon avdeling 3, og laget gikk rett i strupen på Vidar fra start. Dessverre for laget fra Flekkerøy klarte de ikke å få ballen i mål bak en for dagen god borte keeper.

Førte kampen

Til tross for det skuffende resultatet var det Fløy som var det førende laget. Direkte fra avspark så man at hjemmelaget hadde store planer om å vinne kampen mot Vidar, og at de fortsatt ville spille toppfotball. Etter ti minutter kom den første sjansen for hjemmelaget da en heading på en corner gikk i tverrliggeren. Etter dette fortsatte presset mot Vidar målet og rett før pause fikk Fløy en ny corner som som nesten gikk rett i mål. Trener Joey Hardarson hos Fløy må ha vært fornøyd med spillet til laget sitt når de gikk til pause.

I andre omgang var det spillemessige overtaket om mulig enda større for Fløy. Den eneste sjansen Vidar hadde var rett før slutt der hjemmeforsvaret ryddet rolig opp.

Etter som kampen gikk mot slutten fikk hjemmelaget flere sjanser til å avgjøre og nærmest var de da Dardan Dreshaj fikk stå alene foran keeper på et innlegg, men headingen gikk rett utenfor. Mot slutten prøvde Fløy å slå lange baller på den høyreiste islendingen Kolbeinn Karason, som skapte mange sjanser for medspillerne sine og seg selv i sluttminuttene. Dessverre holdt det ikke til nettsus for hjemmelaget.

Skuffende

-Selvfølgelig er det skuffende å ikke klare å få et mål slik at vi hadde klart oss, men gutta gjorde en god kamp, sa trener Joey Hardarsson etter kampen.

Selv om de taktiske grepene til treneren skaffet laget store sjanser ville ikke ballen i mål.

-Sånn er fotball, noen ganger går det veien og andre ganger går det ikke, fortsetter han før han går inn i garderoben.

[img96484_2RM]

En annen som var skuffet etter kampen var hjemmelagets kaptein Conny Månsson.

-Vi skulle scoret på en av sjansene, men det klarer vi ikke og da rykker vi dessverre ned.

Hva tenker du om kampen?

-Vi styrer hele kampen og de slipper omtrent ikke til, det er derfor det er så skuffende å ikke få målet.

Kun teorien kan redde Fløy

Håpet er ikke ennå helt ute for Fløy, men deres skjebne i 2.divisjon avhenger av om Tromsø klarer å overleve i Tippeligaen. Rykker Tromsø ned så rykker deres 2. lag automatisk ned til 3.divisjon og Fløy vil da beholde plassen. Supporterklubben Rægestimen krysser nok fingrene for et Tromsø nedrykk.